Over Daniëlle 

LEER-KRACHT S.O. is ontstaan vanuit mijn passie om kansrijk onderwijs voor iedere leerling mogelijk te maken. Ik kijk daarbij naar de KRACHT om te komen tot LEREN. Wat is er nodig om de leerling te ondersteunen en de groep weer te laten functioneren? Als ik dat helder heb, kan ik iedere leerling individueel en op het eigen niveau ondersteunen. Ik heb veel ervaring in het werken met kinderen met psychische aandoeningen en (zeer) complex gedrag. 


Mijn grootste drijfveer om dit werk te gaan doen is het feit dat ik vroeger zelf vastliep in het onderwijs. Ik weet nu dat het anders kan en dat er voor iedere leerling kansen zijn. Om te ontdekken waar die kansen liggen, kijk ik vooral naar wat een leerling wél kan. 


“Daniëlle is een zeer gedreven, gestructureerde en loyale collega, die een scherp oog heeft voor wat leerlingen met complexe problematiek nodig hebben. Zowel didactisch als pedagogisch doet zij er alles aan om een leerling naar een hoger niveau te tillen, met behoud voor behoeften als relatie en autonomie. Daniëlle is zeer consequent, betrouwbaar in handelen en een grote aanwinst voor ons team!”  Laura Wiskerke, orthopedagoog- generalist.


Het is mijn passie om leerlingen verder te brengen. In een groep zorg ik ervoor dat er een unieke situatie ontstaat van wederzijds vertrouwen en respect. Als ik de sfeer in een klas positief zie veranderen geeft mij dat enorm veel voldoening. 


Benieuwd wat ik vanuit LEER-KRACHT S.O. voor uw school kan betekenen?