Laura Wiskerke, Orthopedagoog Generalist

'Daniëlle is een zeer gedreven, gestructureerde en loyale collega, die een scherp oog heeft voor wat leerlingen met complexe problematiek nodig hebben. Zowel didactisch als pedagogisch doet zij er alles aan om een leerling naar een hoger niveau te tillen, met behoud voor behoeften als relatie en autonomie. 
Daniëlle is zeer consequent, betrouwbaar in handelen en een grote aanwinst voor ons team!' 

Jannie IJzendoorn, Smara Opleidingen

'Daniëlle weet als geen ander haar deskundigheid in te zetten op een liefdevolle, ondersteunende en daadkrachtige wijze. Zonder te kort te doen aan intermenselijke relaties begeleidt, stuurt, coacht en ondersteunt zij teams en individuen. Haar integriteit, wijsheid, leergierigheid en kennis van haar eigen innerlijke bewegingen maakt haar een must om mee samen te werken.'

Edith Meijering, beleidsmedewerker passend onderwijs

'Daniëlle en ik hebben samengewerkt als collega's in het speciaal onderwijs. Daniëlle werkte hier als groepsleerkracht van diverse groepen in de midden en bovenbouw.

Daniëlle is een duidelijke, gestructureerde leerkracht die weet welke aanvullende ondersteuning leerlingen in haar klas nodig hebben. Daarnaast is Daniëlle ook zeer waardevol als lid van een team. Ze doet actief mee aan scholing en ontwikkeling en denkt graag mee met beleidsvraagstukken die er zijn zowel binnen de school.


Met de achtergrond die Daniëlle heeft, onderwijskunde, lukt het Daniëlle goed om een gefundeerde mening en bijdrage te vormen. Daniëlle is hiermee zeer aan te bevelen als groepsleerkracht in het speciaal en/of regulier onderwijs. Ook in beleidsmatige functies kan zij goed tot haar recht komen.'

Rene Stallinga, interim directeur

'Danielle is een resultaatgerichte leerkracht. Zij is in staat om goed leerklimaat te creëren met de juiste sturing en sfeer. Ook in moeilijke situaties houdt zij focus en weet haar bijdrage te leveren aan de kwaliteit van onderwijs.'

Sjaak Verbree, interim directeur

'Daniëlle heeft een dag ingevallen op een basisschool waar ik interim directeur ben. Daniëlle heeft dit uitstekend gedaan. Ze wist haar weg snel te vinden, was duidelijk en vriendelijk. Daniëlle maakte ook snel verbinding met collega's en ouders. Een professional!'

Henriëtte Vlessing, de KunstPiloot

'Daniëlle is een prettige collega waar je goed mee kunt sparren. Ze gaat helemaal voor haar klas en als er kansen zijn voor haar leerlingen, grijpt ze die zonderen aarzelen met beide handen aan.

Zo zaten haar leerlingen in mijn (pilot) Plusklas handvaardigheid en tekenen en deed haar klas mee aan een kunstproject van de KunstPiloot, met als resultaat dat haar leerlingen met hun werk exposeerden in Museum Rotterdam. Deze kunstprojecten kunnen alleen maar slagen, als iedereen er 100% voor gaat en daarbij kan je lekker snel schakelen met Daniëlle. 

Daniëlle is een aanwinst voor elk team!' 

Peter de Been, interim directeur

'Daniëlle heeft een aantal dagen verschillende groepen overgenomen, zodat de leerkrachten hun diepteanalyses en werkplannen konden maken.

Daniëlle heeft iedere groep naar tevredenheid van team en kinderen gedraaid. Knap hoe ze zo snel ziet wat de groep nodig heeft. 

Indien nodig zullen we zeker weer gebruik maken van de diensten van Daniëlle.'

Voor meer referenties, zie LinkedIn

linkedin.com/in/daniellemerx